Näin polkaistaan käyntiin VarsinaistenVesikoirien ihkaoma blogi! Varsinais-Suomen alueella on toki ollut vesikoiratoimintaa jo pitkään. Pikkuhiljaa on kypsynyt ajatus toiminnan ja tapahtumien mainostamisesta myös netissä. Tiedotusmuodoksi valikoitui blogi sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Tarkemmin blogin "säännöistä" voi lukea oikeasta reunasta löytyvältä Ohjeet-sivulta.

Mitä me VarsinaisetVesikoirat sitten puuhaamme? Oikeasta reunasta löytyy myös omat sivut eri vuosien tapahtumille. Lyhyesti vuodesta 2009 voidaan todeta, että:

Lenkkeilimme yhdessä melkein joka kuukausi.
Vaelsimme kahteen otteeseen Pyhän Katariinan poluilla.
Teimme retken Hyvinkään kylpylään keväällä ja syksyllä.
Järjestimme tokokursseja keväällä ja syksyllä.
Istuimme iltaa kolmeen otteeseen (sis. pikkujoulut).
Järjestimme kahdet Mejä-treenit.
Paimensimme kahteen otteeseen.
Vietimme leirielämää syksyllä.
Harjoittelimme esineruutua syksyllä.

Yhteinen piirre tuleville tapahtumille on se, että ne ovat avoimia kaikille vesikoirille koiran kennelnimeen katsomatta :) Emme myöskään katso vääränrotuisia pahalla silmällä ;)

Mitä vuodelle 2010 on luvassa? Ainakin:

Yhteiset agi- ja tokotreenit perjantaisin ATT-Areenalla (tammi-maaliskuu).
Mejä-treenejä.
Kylpyläkäyntejä (ensimmäinen la 6.2.).
Paimennusta.
Illanistujaisia :)
Näyttelytreenejä.
PK-treenejä.

Ei muuta kuin rohkeasti mukaan toimintaan! Blogin lisäksi tarkempaa tietoa tapahtumista kulkee sähköpostilistan välityksellä. Listalle pääsee liittymään lähettämällä viestin Sailalle (strasseli [ät] gmail.com) tai Sannalle (sanna.kittamaa [ät] gmail.com) tai kenelle tahansa jo listalla olevalle :)